SIR COTTAGElahko tudi kremni sir, skuta ali rikota, 100 g
HRENOVKEeko telečje, 2 kosa
PARADIŽNIKOVA OMAKAnekaj žlic
POLJUBEN SIRmanjši kos (okoli 50 g)
OLIVNO OLJE1 jušna žlica
ORIGANO1 zravnana čajna žlička
RDEČA PAPRIKA1 zravnana čajna žlička
TIMIJAN1 velik ščep
LIMONIN SOK1 jušna žlička
Instructions
Brstični ohrovt blanširamo v vreli vodi in dobro odcedimo.
Kuskus prelijemo z vrelo vodo in počakamo, da naraste ter da se malo ohladi. Premešamo ga s sirom cottage, vmešamo jajca, narezan brstični ohrovt, narezane hrenovke, grah in na tanko narezano čebulo. Začinimo.
Pekač premažemo z olivnim oljem in obložimo s peki papirjem.
Nadevamo ter pečemo 25 minut na 200°C; po tem času naribamo sir, malo prelijemo s paradižnikovo omako in pečemo še 10 minut.