Hrustljava jabolčna čežana
* od 11. meseca dalje * z glutenom * brez mlečnih proizvodov * vegansko * brez jajc
Cook Time 15 minutes mins
Total Time 15 minutes mins
- JABOLKO 1 olupljeno
- CIMET ščep
- LIMONIN/POMARANČNI SOK 1/2 čajne žličke
- PIRINI KOSMIČI 2 jušni žlici
- OTROŠKI PREPEČENEC 1 kos
- KOKOSOVA MOKA 1 jušna žlica
- KOKOSOVA MAŠČOBA 1 čajna žlička
Jabolko narežemo na koščke, potresemo s cimetom in v kozici na hitro podušimo na malo vode. Ko se jabolko malo zmehča, dodamo sok in kokosovo moko ter premešamo.
Dušimo še nekaj minut, da so jabolka res mehka, dodamo koščke maščobe, nato pa vmešamo pirine kosmiče in nadrobimo otroški prepečenec.
Nekajkrat potresemo kozico, nato pa odstavimo in takoj postrežemo, da ostanejo kosmiči in prepečenec še hrustljavi.