1 min read

Presni veganski mini borovničev cheesecake

borovnicev cheesecake_wmborovnicev cheesecake1_wmborovnicev cheesecake2_wm

Presni veganski mini borovničev cheesecake

* od 12. meseca dalje * z glutenom * brez mlečnih proizvodov * vegansko * brez jajc
Prep Time 10 minutes
Total Time 15 minutes
Servings 2

Ingredients
  

  • INDIJSKI OREŠČKI 1 velika pest
  • JAVORJEV SIRUP 1 čajna žlička
  • KOKOSOVA MOKA 2 zvrhani jušni žlici
  • ---
  • OVSENI KOSMIČI 2 zvrhani jušni žlici
  • BOROVNICE 1 pest

Instructions
 

  • Indijske oreščke namakamo čez noč oz. vsaj 12 ur.
  • Vodo odlijemo in jih damo v mikser/blender, skupaj s kokosovo moko in javorjevim sirupom. Zmiksamo v čimbolj gladko maso.
  • Ovsene kosmiče pokuhamo v malo vode, minutko ali dve in so pripravljeni.
  • Ohlajene prestavimo v kvadraten modelček, ki smo ga obložili s prozorno folijo za živila in damo za pol ure v hladilnik.
  • Na ohlajene damo nadev, čez pa zložimo borovnice.
  • Pustimo v hladilniku nekaj časa, da se strdi.

Dodaj odgovor