* od 12. meseca dalje
* z glutenom
* brez mlečnih izdelkov
* ovo-vegetarijansko
* z jajci
* Soja, ki ni fermentirana, se ne priporoča v prehrani, predvsem ne za majhne otroke. Če pa uporabimo organsko sojino fermentirano omako (pozorno preberite deklaracijo), pa še to ne pogosto, ne bo nič narobe. Bodimo še pozorni na dodatke in gostila/barvila ter mononatrijev glutamat, ki so popolnoma neprimerni za otroke. Pri bio sojinih omakah je sicer ta skrb odveč, saj jih nimajo.
* Vso zelenjavo in začimbe si pripravimo vnaprej, saj je čar hitrega praženja ravno v tem, da ostane zelenjava še čvrsta in ohrani tako večino vitaminov in mineralov. Če jo dušimo predolgo, je osiromašena pomembnih snovi ter že na pogled neprivlačna - uvela in žalostna. :) Zato je tudi jed namenjena malo starejšim, ki že zmorejo pogristi trše koščke.
* Pomembno je še, da ves čas pražimo; ko je olje segreto, se že malo kadi, ne se ustrašit. Prav tako se pokadi, ko vlijemo v ponev sojino omako, nič ni narobe. :)