Piščančje prsi narezemo na male trakce in jih za 15 minut postavimo v marinado iz 1 stisnjene pomaranče, ingverja, koriandra in kumine. Dobro premešamo.
Medtem ko se meso marinira, nasekljamo čebulo, česen in por, korenček pa narežemo na tanke paličice.
Meso vzamemo iz marinade in ga na globokem krožniku potresemo s škrobom, premešamo, preostalo marinado pa prihranimo.
Segrejemo olje v voku ali ponvi, popečemo koščke mesa do zlatorjave barve z obeh strani. Odložimo na servieto in pustimo, da se maščoba dobro odcedi.
V preostalo marinado stisnemo še eno pomarančo, če želimo rahlo solimo ter dodamo žličko škroba; dobro premešamo.
V drugi posodi skuhamo riž in ga dobro odcedimo. Ponev obrišemo, pokapamo z oljem in na njem na hitro popražimo ohrovt, por, korenček, čebulo in česen, mešamo, da se ne prime, prav tako ne sme porjaveti.
Dodamo indijske oreščke, še nekajkrat premešamo, nato pa vlijemo marinado, zmanjšamo ogenj na srednje.
Mešamo, dokler ne nastane gostljava omaka, ki jih primešamo koščke mesa in ugasnemo.