Pečena jajčna polenta z bogato mediteransko zelenjavo
* od 8. meseca dalje
* brez glutena
* brez mlečnih proizvodov
* ovo-lakto vegetarijansko
* z jajci
Cook Time 15 minutes mins
Total Time 15 minutes mins
- BUČKA 1/2 manjše
- PARADIŽNIK 1/2 manjšega
- KORUZA vložena, 1 jušna žlica
- KORENČEK 1/2 manjšega
- JAJČEVEC 1/4 srednje velikega
- ZELENA&RUMENA PAPRIKA vsake 1 manjši košček
- POLENTA 30 g
- RUMENJAK ali 1 celo jajce
- MAJARON ščep
- RDEČA PAPRIKA v prahu, ščep
V posodo z vodo narežemo vso zelenjavo, jo malce podušimo, cca. 10 minut.
Medtem po navodilih skuhamo polento.
Vanjo vmešamo rumenjak ali celo jajce, odvisno od starosti otroka.
V par minutah popečemo, da je rumenjak/jajce dobro pečen/-o.