Maslo pustimo vsaj dobro uro na sobni temperaturi, da se zmehča. Penasto ga stepemo z metlico ali v mikserju, postopoma dodajamo sladkor, dokler ne dobimo enotne, gladke zmesi.
Nato dodajamo jajca, eno po eno in sproti stepamo, da nam masa malo naraste. Vmešamo jogurt in mleko (ali samo mleko), premešamo, nato pa počasi dodajamo moko.
Masa naj bo rahlo penasta, gladka, rahlo tekoča. Naribamo limoni (ali limone, če nimamo jogurta). Če se nam zdi masa presuha, dodamo še malo mleka.
V pekač zlijemo sok ene limone, stresemo preostanek sladkorja in naribamo korenček.
Ko maslo previdno zlivamo iz posode v pekač, je rahlo tekoča in se da lepo sesuti, če posodo rahlo tresemo; ostanke v posodi postrgamo z lopatko v pekač.
Pečemo v predhodno ogreti pečici na 170°C dobro uro; če robovi preveč rjavijo, jih pokrijemo s folijo.
Pecivo vzamemo iz pečice, previdno obrnemo na krožnik ali pladenj in pustimo, da se ohladi.
Po želji potresemo s sladkorjem v prahu.