Na malo vode podušimo čebulo na najvišji temperaturi in nanjo, ko se zmehča, stisnemo strok česna. Dodamo meso in začimbe ter dobro premešamo. Dušimo nekaj časa, da se meso zmehča in porjavi, nato pa nanj dodamo narezano zelje in nariban korenček. Dušimo toliko časa, da zelje uplahne in se zmehča.
Ko se masa malo ohladi, primešamo 1/2 jajčne mase (jajci, ki smo ju stepli skupaj s kislo smetano).
Na dno rahlo namaščenega pekača damo 2 lista testa in ju rahlo namastimo, dodamo mesni nadev in pokrijemo z 2 namaščenoma listoma, ponovno nadevamo in prekrijemo z namaščenimi listi, ki jih nazadnje zavihnemo čez celotno jed in prelijemo s preostankom jajčne mešanice.
Pečemo v prehodno ogreti pečici na 200°C do zlatorjave barve; 5 minut pred koncem testo premažemo z malo mleka in spečemo do konca.
Pečen burek vzamemo iz pečice in pokrijemo s folijo, da se zmehča.