Polovično količino čokolade raztopimo nad vodno kopeljo in v tankem sloju nanesemo na peki papir. Pustimo nekaj časa v hladilniku, da se dobro strdi, lahko pa tudi za 30 minut v zamrzovalniku.
Medtem pripravimo metino kremo - 4 žlice hladnega mleka gladko razmešamo s škrobom, preostanek sladkamo in zavremo skupaj z listki mete.
Mleko ugasnemo in pustimo, da se popolnoma ohladi. Listke nato odstranimo in mleko ponovno zavremo, nato ogenj zmanjšamo in vlijemo škrob; na majhnem ognju neprestano mešamo, dokler ne nastane gladka krema (2-3 minute).
Ugasnemo, pustimo nekaj minut, da se malo ohladi, nato pa zlijemo čez ohlajen čokoladni sloj in na tanko enakomerno razmažemo. Ponovno počakamo, da se dobro ohladi in strdi.
Preostalo polovico čokolade raztopimo nad vodno kopeljo in prelijemo čez metino kremo. Pustimo čez noč v hladilniku ali zamrzovalniku, nato pa razrežemo na enako koščke.