Na segretem olju na hitro popražimo zrezke; ko spremenijo barvo, jih odstavimo v drugo posodo.
V ponev damo nasekljano čebulo in začimbe, zalijemo z malo vode in podušimo čebulo, da se malo zmehča. Zrezke vrnemo v ponev, jih pomokamo, še malo prepražimo, nato pa zalijemo z dovolj vode, da so prekriti in vmešamo žličko gorčice.
Pokrijemo ter kuhamo na majhnem ognju vsaj dobro uro (odvisno od trdote mesa), vsake toliko premešamo. Po tem času dodamo narezan korenček in stročji fižol.
Pustimo še 15 minut in preverimo, ali so zrezki že dovolj mehki, sicer jih pustimo še pol ure, po potrebi pa tudi več.
Če je potrebno, dolijemo še vodo, če se omaka preveč zgosti.
Medtem skuhamo riž skupaj z lečo. Proti koncu, ko je že riž skoraj zmehčan, dodamo naribano cvetačo.
Premešamo in pustimo pokrito še nekaj minut, da se riž malo napihne.