Rjavčki – polnozrnati krekerji
1 min read

Rjavčki – polnozrnati krekerji

rjavcki_wm

Polnozrnati krekerji

* od 12. meseca dalje * z glutenom * brez mlečnih proizvodov * lakto-vegetarijansko * brez jajc
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 25 minutes

Ingredients
  

  • POLNOZRNATA PŠENIČNA MOKA 200 g
  • NAVADNA MOKA 100 g
  • SOL ščep
  • REPIČNO OLJE 1 čajna žlica

Instructions
 

  • Zmešamo moki, dodamo sol in olje ter mlačno vodo po potrebi.
  • Masa naj bo gladka in enotna. Na peki papirju jo razvaljamo na zelo tanko in s kozarcem izrezujemo krogce.
  • V prehodno ogreti pečici pečemo na 180°C približno 10 min oziroma dokler niso rjavčki prijetne rjave barve.

One thought on “Rjavčki – polnozrnati krekerji

Dodaj odgovor