1 min read

Polnjene bučke s korenčkovimi rezanci in kuskusom

bucke, filane s cesnjevcem, korenjem bucko, parjeni korenckovi rezanci, kuskus_wm

Polnjene bučke s korenčkovimi rezanci in kuskusom

* od 8. meseca naprej * z glutenom * brez mlečnih proizvodov * vegansko * brez jajc
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Servings 1

Ingredients
  

  • BUČKA 1/2 srednje velike
  • KORENČEK 1 srednje velik
  • ČEŠNJEV PARADIŽNIK 2 komada
  • KORUZA vložena, 1 čajna žlička
  • KUSKUS 30 g
  • OLIVNO OLJE 1 čajna žlička
  • ORIGANO mlet sušen, ščep

Instructions
 

  • Pol korenčka nasekljamo, pol pa z lupilcem narežemo na tanke rezance.
  • Pol bučke izdolbemo in izdolbeno meso nasekljamo.
  • V posodo damo malo vode, nasekljan korenček, meso bučke, narezan paradižnik in koruzo. Medtem ko zelenjavo dušimo, nad isto posodo v cedilu skuhamo izdolbene bučke in korenčkove rezance, da so še malo čvrsti.
  • V tem času, ko se to kuha, pripravimo še kuskus, ko se malo ohladi, mu dodamo olje.

Dodaj odgovor