1 min read
Polnjene bučke s korenčkovimi rezanci in kuskusom
Polnjene bučke s korenčkovimi rezanci in kuskusom
* od 8. meseca naprej
* z glutenom
* brez mlečnih proizvodov
* vegansko
* brez jajc
Ingredients
- BUČKA 1/2 srednje velike
- KORENČEK 1 srednje velik
- ČEŠNJEV PARADIŽNIK 2 komada
- KORUZA vložena, 1 čajna žlička
- KUSKUS 30 g
- OLIVNO OLJE 1 čajna žlička
- ORIGANO mlet sušen, ščep
Instructions
- Pol korenčka nasekljamo, pol pa z lupilcem narežemo na tanke rezance.
- Pol bučke izdolbemo in izdolbeno meso nasekljamo.
- V posodo damo malo vode, nasekljan korenček, meso bučke, narezan paradižnik in koruzo. Medtem ko zelenjavo dušimo, nad isto posodo v cedilu skuhamo izdolbene bučke in korenčkove rezance, da so še malo čvrsti.
- V tem času, ko se to kuha, pripravimo še kuskus, ko se malo ohladi, mu dodamo olje.