Falafel, kuskus in pisana zimska solata
* od 11. meseca dalje * brez mlečnih proizvodov (pri solati jih izpustimo) * z glutenom * vegansko
* od 11. meseca dalje * brez mlečnih proizvodov (pri solati jih izpustimo) * z glutenom * vegansko
od 12. meseca dalje * brez glutena * z mlečnimi proizvodi * lakto-vegetarijansko * brez jajc
od 12. meseca dalje * z glutenom * z mlečnimi proizvodi * lakto-vegetarijansko * brez jajc
* od 8. meseca dalje * z glutenom * brez mlečnih izdelkov * ovo-lakto vegetarijansko * z jajci/brez jajc (pri mlajših od 12. mesecev lahko jed pripravimo samo z rumenjakom, lahko pa povsem brez jajca)
* od 12. meseca dalje * brez glutena * brez mlečnih proizvodov * vegansko * brez jajc
* od 7. meseca dalje * z glutenom * brez mlečnih proizvodov * vegansko * brez jajc
* od 7. meseca dalje * brez glutena * brez mlečnih proizvodov * vegansko * brez jajc
* od 7. meseca dalje* (opombe spodaj) * brez glutena * brez mlečnih proizvodov * vegansko * brez jajc
* od 7. meseca dalje * brez glutena * z mlečnimi izdelki* (opombe spodaj) * mesno – piščanec * brez jajc
KAJ VZAMEMO (za 1 malo in 1 veliko osebo) RIŽ, nekuhan, 100 g MLEKO, 3 dcl (navadno, lahko pa poljubno rastlinsko – ovseno, pirino, mandljevo, lešnikovo, kokosovo…) MED, 1 jušna žlica CIMET, po okusu KAKO NAREDIMO Riž speremo pod vodo in skuhamo v mleku, ki smo mu dodali cimet po okusu do mehkega. Ohladimo na […]